Начало » Музика » Моцартови вълшебства“ звучат на 23 декември от 19 ч. в Музей „Земята и хората“

Музика


Моцартови вълшебства“ звучат на 23 декември от 19 ч. в Музей „Земята и хората“ Моцартови вълшебства“ звучат на 23 декември от 19 ч. в Музей „Земята и хората“

19 Декември 2016 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Празничен букет от подбрани моцартови шедьоври звучат в програмата на предстоящия коледен концерт на 23 декември в залата на Национален музей „Земята и хората“, информират от ПРофайл. Организатор на очакваното събитие е Музикална къща „Престо“, която тази година празнува 25-годишен юбилей. Подбрани спектакли и изпълнители ознаменуват юбилейния празничен сезон на „Престо“, с участието на именити музиканти, инструменталисти, певци и артисти, доказали безспорния си талант у нас и по света. В „Моцартови вълшебства“ на 23 декември ще чуем популярни и рядко изпълнявани произведения от гениалния композитор В. А. Моцарт. Програмата ще представи известният пианист и педагог проф. Жени Захариева, която се включва в събитието навръх творческия си юбилей - 50 г. на сцената.

Акцент в коледния концерт на Музикална къща „Престо“ ще бъде вълнуващото изпълнение на изключително талантливата певица, носител на редица престижни отличия – Мила Михова. Младото сопрано ще изпълни моцартовия шедьовър „Еxsultate Jubilate“ заедно с оркестър „Импресии“ под диригентска палка на маестро Петър Димитров,допълват още от ПРофайл.

Билети за концерта „Моцартови вълшебства“ можете да закупите на цена 8 и 10 лв. в мрежата на „Тикетпро“, както и да заявите в офиса на Музикална къща „Престо“ на тел. 029449933.

Прочетено: 3357 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.