Начало » Мода » Мира Бъчварова ще разкаже приказка чрез ревю на коне

Мода


Мира Бъчварова ще разкаже приказка чрез ревю на коне Мира Бъчварова ще разкаже приказка чрез ревю на коне

29 Септември 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Мира Бъчварова е решила да разкаже приказка, чрез ревюто върху коне, което организира на 2 октомври, неделя. Най-ексцентричната родна дизайнерка усилено се подготвя за второто си Fashion & Horses Show, което ще се проведе на хиподрума в град Банкя от 12.30 часа. В ролята на модели и този път ще влязат действащи състезатели в конния спорт.

Мира обещава, че дрехите й ще могат да се носят и в реалния живот от жокеи и мотористи.

Екстравагантните и щури тоалети от новата й колекция, ще бъдат допълнени от каскади върху конете. Самата Мира язди от 5 години и въобще не се притеснява да направи няколко ексцентрични премятания върху гърба на коня.

Всеки от моделите ще влезе в свой причудлив образ - гостите ще разпознаят Аладин, Графинятта, Пинк Лейди, Шотландски танцьори и др.

На хиподрума в град Банкя язди и премиерът Бойко Борисов. Очаква се неговият кон също да се включи в шоуто.

Fashion & Horses Show на Мира Бъчварова ще е част от Националното изложение на Дунавския кон и Нониуса в България, което се прави за първи път у нас.

Атракциите и представянето на конете от българската порода Дунавски кон, която тази година бележи 60 години от своето съществуване, ще започнат с шествие в 11 часа, а ще приключат към 15 часа.

Прочетено: 1849 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.