Начало » Музика » Сексбомбата на поп-фолка Камелия се целува с фен пред очите на всички

Музика


Сексбомбата на поп-фолка Камелия   се целува с фен пред очите на всички Сексбомбата на поп-фолка Камелия се целува с фен пред очите на всички

13 Май 2011 Free Mind Agent   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Най-сладкият глас на поп-фолка и неговата неизменна сексбомба – Камелия гостува в хитовия Club Playhouse в сряда вечер. Фолк дивата се раздаде докрай в едно невероятно и възбуждащо сетивата сценично шоу, отново заложила на оригинален стайлинг и освободена от всякакви задръжки. Огън-момичето, което първо откри и наложи печелившата формула в скандала и провокацията, отново заложи на тях по време на гостуването си в най-нашумелия клуб в нощна София. Стотиците гости на Club Playhouse и празнуващи абитуриенти, станаха свидетели на гореща целувка уста в уста, която Ками подари на свой страстен фен. Певицата направо спря дъха на ошашавения младеж, който преди това й поднесе букет от червени рози, а после видимо му трябваше време да се съвземе след преживяното.

Камелия често е определяна и като българската Лейди Га-Га, заради манията й по екстравагантните тоалети, аксесоари и най-голямата й страст – обувките. Най-новата провокация към своите почитатели, звездата отправи снощи от сцената на Club Playhouse, вкарвайки отново в сила "голата стратегия", която е нейна запазена марка. В хитовият си репертоар певицата включи парчета като “Огън момиче”, “Залеза и зората”, “Луда по тебе”, “В сърцето си ми ти”, “Усещам те още”, “Никотин”, “Оргазъм”, “Оставяш петна”, “Секси”, “Изпий ме цялата” и “Еротика”.

Сексбомбата на поп-фолка Камелия   се целува с фен пред очите на всички

Прочетено: 4763 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.