Начало » Музика » Кали подарява нов клип на феновете си за празниците

Музика


Кали подарява нов клип на феновете си за празниците Кали подарява нов клип на феновете си за празниците

16 Декември 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Звездата засне видеото към песента "Спри"

Само един снимачен ден бе необходим на Кали, за да реализира идеите си за видеоклипа към песента "Спри". Новото й парче се върти в радиоефира и сайтовете за видеосподеляне от няколко седмици и вече си спечели стотици позитивни отзиви.

"Много мои почитатели ме питаха кога ще заснема клип към "Спри" и ето че това се случи. Ще им подаря новото видео точно за празниците!", щастлива е Кали.

В клипа тя отново залага на оригиналността и новаторството. За реализацията му певицата се довери на младия режисьор Ивайло Спасов, с когото работят заедно за първи път. "Чудесно се сработихме с Иво, обясних му как искам да изглежда клипа - да бъде нежен и лек, да носи много настроение и усещане за виталност, защото такава е и песента - много жизнерадостна и танцувална. Той веднага рабра какво точно си представям и смея да кажа, че напълно реализира моята идея."

В кадрите ще видим една различна и преобразена Кали, благодарение и на интересния стайлинг, дело на личната й стилистка Красимира, и перфектния макиаж от Мис Бони.

"Добрите неща се получават, когато се обградиш с добър екип - смята Кали. - Настроението по време на снимкиите беше несравнимо, много се забавлявахме. Бони постоянно се шегуваше и всички се смяхме до припадък. Тази позитивна енергия ще усетите и в клипа."

Кали се надява видеото към "Спри" да бъде готово до Коледа, за да го представи на почитателите си.

Песента "Спри" е по музика и аранжимент на хитмейкъра Велислав Драганински и текст на Росен Димитров.

Снимка: ЕМИЛ ДЖУМАЙЛИЕВ

Прочетено: 2248 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.