Начало » Лайфстайл » Ивет Лалова стана лице на натурални сокове

Лайфстайл


Ивет Лалова стана лице на натурални сокове Ивет Лалова стана лице на натурални сокове

08 Май 2014 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

От началото на май месец в ефир е новият клип на Queen’s, в който виждаме световната финалистка и европейска шампионка по лека атлетика Ивет Лалова. Със своя чар и вдъхновяващи постижения, тя представя трудния път до постигането на съвършенство и перфектен резултат.

„Изключително радостни сме, че именно Ивет Лалова е лице на новата ни кампания. Тя е вдъхновение и пример за голям талант, упорит труд и безкомпромисност по отношение на работата. Вярваме, че всички българи се гордеят с постиженията й и се радваме, че световно признати спортисти като нея прославят България по света. За нас Ивет е пример за това, което всеки трябва да се стреми да постига и което ние в Queen’s следваме като философия – знаем какво стои зад усилията на компанията, но благодарение на тях предоставяме най-доброто на нашите клиенти.“ – споделя Робърт Самарук, Маркетинг директор на Тимбарк България.

Рекламата на натуралните сокове Queen’s е заснета в България, а снимките връщат Ивет Лалова към една от първите й срещи с леката атлетика на Националния стадион. Кариерата на световно известната спортистка започва през 1996, точно в годината, в която Queen’s пуска първите си сокове в България. Освен перфектна форма, тя демонстрира и завидни актьорски умения.

„За мен беше удоволствие да бъда част от проекта, тъй като показва една различна страна, която малко хора познават. Кампанията акцентира върху труда и усилията, необходими за постигането на перфектни резултати и се надявам да вдъхнови повече хора да влагат най-доброто от себе си в това, което правят. Радвам се да бъда лице на марка, която демонстрира високо ниво и не прави компромиси с качеството. За да бъде успешен, спортист като мен трябва да залага точно на това“ – споделя Ивет Лалова.

Специално разработените рецепти за всеки вкус и избора на най-добрите плодове за изработката им правят соковете Queen’s предпочитани от българите вече повече от 15 години. Без подсладители и консерванти, те предоставят едновременно високо качество и наслада на потребителите.

Прочетено: 3859 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.