Начало » Музика » Ицо Хазарта сяда на стола на Васко Василев във вторник

Музика


Ицо Хазарта сяда на стола на Васко Василев във вторник Ицо Хазарта сяда на стола на Васко Василев във вторник

25 Октомври 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Тази седмица хип-хоп изпълнител №1 в България Ицо Хазарта ще влезе в ролята на ментор, който помага на категорията на Васко Василев - момчетата. Във вторник Ицо Хазарта ще заеме стола на световноизвестния цигулар и ще се представи в ролята на съдия. Васко Василев е на благотворително турне в Азия до средата на ноември и неговото място ще заемат доказали се личности от музикалния бранш. Как се справя хип-хоп звездата с поверената му задача и дали ще оцени изпълненията на финалистите в типично негов стил, феновете на “X Factor” ще могат да видят от 20.00 часа по Нова ТВ.

Задачата на деветте финалисти в “X Factor” тази седмица е да докажат, че могат да се справят със стиловете Soul и R’n’B. С хитовете на Rihanna, Beyonce , Destiny's Child,  Mary J. Blidge, Usher, Timbaland, Cee-Lo Green участниците ще превърнат сцената на “X Factor” в модерен нощен клуб и ще покажат, че за тях няма непреодолимо предизвикателство. Освен изпълненията им, зрителите на Нова ТВ ще видят любимите занимания на финалистите извън музиката. Едно от момичетата в „X Factor” е запален фен на футбола, финалистка е почитател на йогата, а пък представител на Voice Of Boys е талантлив готвач.

Зрителите имаха възможността да върнат на сцената на “X Factor” един участник, отпаднал по време на школите на съдиите, за едно единствено изпълнение на голямата сцена. Феновете гласуваха в специална анкета на сайта на шоуто: www.xfactor.novatv.bg. Боряна Баташова, Прея Осесей, Антоанела и Нейчо Петрови, Анастасия Вутова, Анна Овчарова, дуетът Калоян и Станислав, Кристиян Димитров, Мариана Димитрова, Лиляна Пенчева имаха реалния шанс да изпълнят мечтата си да пеят в популярното музикално шоу. Кой от тях получи най-много гласове и какво ще изпълни – вижте в сряда от 20:00 часа по Нова ТВ. Тогава ще разберем кои са участниците, които продължават напред в музикално състезание №1 на България и кой от тях ще е петият, напуснал „X Factor”.

Прочетено: 2506 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.