Начало » Музика » Groove Armada на ELEVATION 2012

Музика


Groove Armada на ELEVATION 2012 Groove Armada на ELEVATION 2012

12 Април 2012 БГНЕС   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Списъкът от качествени артисти на Elevation Music Festival 2012 продължава да расте.

Новите артисти, които ще се качат на главната сцена наред с Erykah Badu, Fatboy Slim, Kosheen, Chambao и Nneka, са GROOVE ARMADA DJ SET, а електронния звук на BREAKAGE и MICKEY MOONLIGHT, пък ще допълни този на останалите легенди на DJ сцената, съобщиха организаторите на музикалния фестивал.

Електронното лондонско денс дуо Groove Armada (Том Финдли и Анди Кейто), което през септември 2010 година, официално обяви, че турнето им във Великобритания и Австралия ще бъде тяхното последно като група и това ще са последните им концерти на живо с музиканти, пристигат на ELEVATION 2012. На фестивала те ще зарадват българската публика с новото си сценично шоу Red Light `Decks & FX`.

Гениалният талант Breakage, познат още като Джеймс Бойл, който вече има множество класически рилийзи зад гърба си, комбинира богати тонове и чувство за пространство в миксовете си, ще премине през стиловете от дръм ен бейс към дъбстеп на DJ сцената, на която ще се качи и Mike Silver (Майк Силвър) познат още като Mickey Moonlight.

За да завършат напълно усещането за истински фестивал, от ELEVATION са подготвили за посетителите, не само страхотна музика, но и още много други забавления. Билети за фестивала, който ще се проведе на 22, 23 и 24 юни, могат да бъдат намерени само в мрежата на Eventim на цена от 99 лева.

Прочетено: 1542 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.