Начало » Музика » Десислава прави завой към траш метъла

Музика


Десислава прави завой към траш метъла Десислава прави завой към траш метъла

02 Септември 2011 PR NewMusic Stars   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Десислава, DESS или просто Деси показва за пореден път, че не се притеснява да експериментира. С главната си роля във филма на Ясен Григоров „Малък – Голям” изпълнителката ще блесне в съвсем различна светлина – като момиче от Раднево, което споделя големите си мечти, трудностите, компромисите, нещата, от които се срамува, нещата, с които се гордее.... увлекателна история за нелеката съдба на една голяма певица.

За втората си лента младият режисьор Ясен Григоров, добил популярност с дебютния филм „Дървеното езеро”, си партнира с големия фотограф Темелко Темелков. За участието на Деси, Ясен споделя:

„С нея се работи много лесно. Тя е естествена, широкоскроена, много емоционална и определено споделя идеята на филма. С Темелко проведохме много разговори за това, на кого да предложим ролята. И двамата единодушно се спряхме на Десислава. Тя определено пасва.”

„Аз вече гледах филма” – похвали се талантливата певица – „Няма да лъжа – имах притеснения какво се е получило. Но те изчезнаха още в първите минути. Час и половина искрено се забавлявах и напуснах залата усмихната и удовлетворена. Благодаря на Ясен Григоров и Темелко Темелков – страхотни професионалисти и хора, които нито за момент не пренебрегнаха мнението ми и сбъднаха една моя мечта – да участвам в истински филм!”

Възможно ли е поп фолк певица да се влюби в музикант от траш метъл банда? Защо не? Как можеш да свържеш Десислава с траш метъла, дали наистина любимите й групи са AC/DC и Iron Maiden – това, а и много други откровения ще разберете, ако гледате „Малък-Голям”. Един различен, завладяващ, нетрадиционен, оригинален, интересен филм, в който ръка за ръка вървят траш метъл и поп фолк, успех и провал, любов и отчаяние...

Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=oh1e0c4qfFg

Прочетено: 1897 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.