Начало » Музика » Моделът Мариян Кюрпанов впечатлен от певицата Десислава

Музика


Моделът Мариян Кюрпанов впечатлен от певицата Десислава Моделът Мариян Кюрпанов впечатлен от певицата Десислава

27 Април 2011 PR NewMusic Stars & DSTV   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Моделът Мариян Кюрпанов, който от години работи в Милано, дойде специално за снимките на новия клип на Десислава. Мистър България долетя не само защото харесва песента, която Деси клипира, а и заради самата певица.

„В интерес на истината, аз от доста време съм в Италия и не съм запознат много добре с българските изпълнители. Десислава е певица, на която винаги съм се възхищавал, но по време на снимките, останах изумен от нея като човек. Тя е супер земна и естествена, и изключително талантлива. Като запя в гримьорната „Излел е Дельо хайдутин”, после Дженифър Хъдсън, после Тина Търнър, после нещо на испански....не разбрах как това малко момиче извади този глас. Тя наистина е невероятна!” – ентусиазирано заяви Кюрпанов.

Родният модел бе в София само за няколко дни и вече е обратно в Милано.

Самата Десислава засне два клипа. Премиерата на „Най-неправилният мъж” ще бъде при Отчаяните съпруги – Вихра и Мая, в „Станция Нова” на 1-ви май. След това видеото ще се завърти по „DSTV”. Вторият клип – към песента „I like”, ще бъде представен на официална промоция по-късно. „I like” е лятно денс парче и искам едновременно да представя и клипа, и песента. Видеото е заснето, остава да бъде монтирано.

"Благодаря на Мариян Кюрпанов, че се съгласи да участва, че дойде специално от Милано за снимките, че хората ще могат да го видят в светлина, в каквато не са й предполагали. Благодаря му за професионализма и отзивчивостта!” – каза Десислава.

Снимка: Красимир Танев/ DS studio

Прочетено: 3826 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.