Начало » Лайфстайл » Десислава се харесва блондинка

Лайфстайл


Десислава се харесва блондинка Десислава се харесва блондинка

13 Септември 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Десислава бе специален гост на Радост Драганова в "Модерно" по BTV. Тема на предаването бяха "Блондинките".

Деси сподели, че харесва естествения цвят на косата си – светло кестеняво, но й е трудно да вземе крайно решение да стане брюнетка. Певицата се пошегува, че често се "измъква" благодарение на русия си цвят. „Случвало ми се е да забравя името на фирмата, на чието парти съм на участие или пък да ме накарат да изпея песен, която не знам много добре-и казвам на хората-Трябва да ми простите, защото съм руса. Това винаги минава.”

Десислава получи комплимент от дизайнерката Тути /Августина Маркова/, която каза, че най-голямата световна блондинка е Мадона, а най-голямата блондинка в България – Десислава. Изпълнителката на „Искам те пак” сподели, че от блондинките се възхищава на Мерлин Монро и определя себе си като „съчетание между Мерлин Монро, Маргарет Тачър и още нещо”.

Певицата с ангелски глас показа тоалети от дизайнерката си Десислава Зиновиева и модна къща DZ – къси дънкови панталонки, много къси рокли и каза, че що се отнася до Деси Зиновиева – дизайнерката може да се похвали с уникални тоалети, обсипани с камъни „до припадък”.

На въпроса на Радост Драганова за новия проект на Десислава, а именно-музикалната й телевизия DSTV, певицата отговори: „Телевизията е много трудно начинание. Ние с екипа ми я наричаме „независимата телевизия” защото DSTV не обслужва ничии интереси. Нашата концепция шеговито може да се нарече „манджа с грозде” – което означава най-хубавото и най-качественото от всички музикални стилове.”

Прочетено: 3401 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.