Начало » Мода » Деси Зидарова се завръща на модния подиум

Мода


Деси Зидарова се завръща на модния подиум Деси Зидарова се завръща на модния подиум

25 Юли 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Моделката и актриса Деси Зидарова блести от корицата на новия летен брой на списанието Mr.BiG. Ефектната фотосесия е снимана на морето, в близост до Каварна. Кадрите са реализирани близо цяло денонощие от топ-фотографката Велислава Каймаканова стилиската Марина Милчева и гримьора Зоран Коцов. Любопитното е, че във фотосесията главно участие има питон-албинос, който специално е бил докаран от Зологическата градина във Варна. Деси споделя, че влечугото се е държало много професионално по време на снимките.

Освен с нова корица Зидарова се завръща и на модния подиум. В сряда тя ще дефилира, след дълга пауза от модната сцена, в пловдивската дискотека “Хистерия”, където ще бъдат представени и участниците в международния конкурс Best Model Of The World 2011. Моделката ще разходи тоалет от първа линия на модната марка Max Mara, който наскоро си е взела от Италия.

След ангажиментите Деси смята да релаксира в съседна Гърция. През август тя се стяга за поредица от купони, тъй като освен своя рожден ден, семейството й празнува и рожденните дни на децата й Виктор и Ванеса.

След горещото отпускарско лято, на моделката й предстоят делови ангажименти през есента. Очаква я интересен кастинг за роля в игрален филм, а освен това през декември собствения й салон за красота Nail Bar става на 6 години.

Деси Зидарова се завръща на модния подиум

Прочетено: 3585 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.