Начало » Музика » Традиционният коледен концерт на D2 тази година по-специален от всякога

Музика


Традиционният коледен концерт на D2 тази година по-специален от всякога Традиционният коледен концерт на D2 тази година по-специален от всякога

05 Декември 2013 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

За четвърта поредна година D2 ще изнесат коледен концерт с много изненади за най-верните си фенове в дните преди Коледа, като този път лайвът е в клуб Mixtape 5, на 21 декември (събота). Специални гости са Стенли и Дани Ганчев от Тангра, защото по традиция D2 канят за коледния си концерт артисти, с които са работили активно през изминалата година като сред предишните гости са били Любо и Дичо, а поводът да поканят творческата половинка на Тангра е юбилейният концерт за Александър Петров, който D2 организираха, преминал при огромен успех. Освен че ще изпълнят заедно със Стенли и Дани Ганчев класиките им „Жулиета”, „Оловният войник” и „Бъди какъвто си”, D2 са подготвили своя версия на култовата им песен „Черно бяла снимка”. От собствените си песни D2 ще забият ударен сет от хитове, който ще бъде малко над 2 часа и ще представи всички лица на бандата.

Другата голяма изненада за феновете ще бъде премиерата на два нови видеоклипа на D2 преди лайва – unplugged версия на парчето „Секс, лъжи и музика” и видео към новата песен Deadman. Подгряващи групи ще бъдат победителите в конкурса за най-добра училищна група “Голямото междучасие” Downer Kill, и CRUSH - победителите на фестивала за авторска рок песен „Силата на Рока”.

Вратите ще отворят в 21:00, билети за събитието на цена от 10 лв. ще можете да намерите в мрежата на Ticketstream, а на входа цената е 15 лв.

Прочетено: 2215 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.