Начало » Мода » Българска Модна Асоциация с участие в Circular City Week New York

Мода


Българска Модна Асоциация с участие в Circular City Week New York Българска Модна Асоциация с участие в Circular City Week New York

22 Март 2021 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Circular City Week New York ще се проведе онлайн от 22 до 28 март 2021 година.

Цел на събитието е да предизвика действие в посоката на кръговата мода. Фестивалът ще бъде предимно виртуален през 2021 г. и предлага редица възможности за ангажиране и активно участие.

Предлагаме ви да се присъедините към панелна дискусия и мрежа с експерти от европейския проект FASCINATE, в който като партньор участва Българска модна асоциация.

Дискусията ще се състои на 24 март 2021 г. в 15:00 ч. Централноевропейско време (CET). Регистрирайте се тук

Ще можете да се запознаете с европейския проект FASCINATE, чиято цел е да подпомогне интернационализацията на европейските текстилни и модни МСП, работещи за развитието на кръгова и устойчива мода. FASCINATE е партньорски консорциум, който се състои от Lifestyle & Design Cluster от Дания, Cluster Textil: Tecnologia e Moda от Португалия, Cluster Digital de Catalunya, Българска модна асоциация, Испанският клъстер Modacc. Ще се състои презентация на датския предприемач Мик Сройберг, който през 2013 г. стартира платформа за разширяване на пазара, подпомагаща европейските бизнеси лесно да установят и разширят бизнеса си в САЩ.

Ще бъде представена устойчивата марка Better World Fashion, която е силно фокусирана върху създаването на луксозни дизайни, създадени от употребявана кожа. B Corp е реален пример за това как кръговата икономика може да бъде реализирана чрез преоткриване на стойностната верига и бизнес модела. По време на събитието Ларс Олесен ще представи своята стратегия за интернационализация.

Circular City Week New York

Прочетено: 1376 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.