Начало » Лайфстайл » По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони

Лайфстайл


 По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони По случай петия си рожден ден BG MODELS даде три корони

12 Октомври 2009 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

На изискано фешън парти в Благоевград BG MODELS събра над 400 гости от цял свят за да отпразнува 5 годишният си юбилей. Изцяло преобразения oт агенция Диаманти - клуб Бакарди се превърна в сцена за конкурсите МИС БЛАГОЕВГРАД 2009, MISS GLOBE BULGARIA 2009 и BG MODELS 2009.

След многобройни кастинги в цялата страна бяха допуснати 20 модела, които се представиха в 6 различни дефилета. Честта да открие се падна на дизайнерката Таня Мил с модна къща ОРГАНДИН, която представи колекция вечерни рокли с различни имена и неподръжаема визия.

19 годишната студентка от Благоевград Василена Богданова бе избрана за МИС БЛАГОЕВГРАД, а 23 годишната Даниела Чакалова за MISS GLOBE България 2009. Даниела е студентка в София, специалност Вътрешен дизайн. Модел в BG MODELS от 6 месеца. Никол Василева завладя журито и успя да грабне короната на BG MODELS 2009. Никол е на 19 години, зодия Рак, от София. С мода се занимава от 3 месеца, това е първото й участие в моден конкурс.

Специални гости на събитието бяха очарователната Маргарита Бербатова, майка на най-известния бьлгарин. Модният фотограф Борис Карпузов. От Милано пристигна Георги Ангелов, представител на BG MODELS в Италия. От САЩ долетя и DJ Манолски, представител на агенцията в Бостън.

Чети повече във www.fashion.bg

Прочетено: 5230 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.