Начало » Мода » Български щанд на White Label Expo в Лондон

Мода


Български щанд на White Label Expo в Лондон Български щанд на White Label Expo в Лондон

02 Декември 2019 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

На 27 и 28 ноември в изложбения център Excel London се състоя Whitel Label World Expo - световно изложение за електронна търговия и стоки с бял етикет.

Българска Модна Асоциация взе участие със собствен щанд, на който представи облекла и аксесоари от различни български производители, сред които марките за дамски облекла Рени Стил и Wolf Walley, дамско и мъжко бельо с марка Бижу, бански костюми от Maya Ilieva, ръчно рисувани шалове на художника Дилян Дочев - DiL, чорапи от Феникс 94, мъжки ризи от Буламмас, рокли с детски рисунки Dress to Impress и други. Представителите на БМА предадоха, че има интерес към представените продукти и са осъществени контакти с чуждестранни купувачи.

Основен акцент на изложението беше електронната търговия като най-бързо развиващ се канал за продажби. Whitel Label World Expo беше домакин на 200 лектори експерти по електронна търговия като основните теми бяха свързани с онлайн продажбите в Amazon, Ebay и други платформи, маркетинг и бизнес услуги, международно законодателство, опаковки и доставки. Българска Модна Асоциация се срещна с представители на Amazon, Ebay, Shopit, PPC Room, Simply VAT и други, като обсъди сътрудничество с тях във връзка с разработваната от асоциацията платформа за онлайн продажби в Европа.

Българска Модна Асоциация с щанд на White Label Expo в Лондон

Подкрепата си заяви и Посолството на България в Лондон в лицето на Татяна Койчева, съветник по икономическите и търговските въпроси, която лично посети щанда на БМА - единствения български щанд на панаира и се срещна със Силвия Кабаиванова и Деан Манев. Българска Модна Асоциация получи покана за провеждането на модно ревю в посолството на България в Лондон, като госпожа Койчева се ангажира да сътрудничи за популяризирането на българската мода в една от световните модни столици - Лондон.

"Необходимо е обединение на българските марки, чиито продукти не отстъпват по качество и дизайн на останалите, показани на панаира. Важна стратегия, на която трябва да се наблегне е производството на устойчива мода, в кратки срокове и малки количества", сподели пред Fashion.bg Деан Манев, Зам. Председател на БМА.

"От 20 години работя за популяризирането на българската мода. Смятам, че все повече фирми осъзнават необходимостта от създаване и продажба на собствен продукт. Нашата цел е да помогнем този продукт да достигне до Европейския пазар", допълни Силвия Кабаиванова, Председател на БМА.

Българска Модна Асоциация с щанд на White Label Expo в Лондон

Българска Модна Асоциация с щанд на White Label Expo в Лондон

Българска Модна Асоциация с щанд на White Label Expo в Лондон

Прочетено: 2210 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.