Начало » Музика » Азис разкри: С Ивайла Бакалова сме сестри!

Музика


Азис разкри: С Ивайла Бакалова  сме сестри! Азис разкри: С Ивайла Бакалова сме сестри!

07 Април 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Азис се върна към екстравагантната си особа и предизвика истински фурор на една от лимитираните си изяви.

Домакините от софийския ID Club посрещнаха кралят на попфолка в типични за титлата му одежди. В екстравагантно сако с подплънки и огромни пера върху раменете, с актуалната къса фризура с бретон на една страна, с каквато в момента е и Риана, Азис събра погледите в модерния столичен клуб.

Ексцентричният певец взриви публиката с най-големите си хитове, включително и последния му сингъл "Бивши".

Азис пристигна за изявата си в компанията на "голямата уста" Руслана Попова и приятелки. Сред купонджиите в ID club беше и Ивайла Бакалова, която е една от най-близките жени в обкръжението на фолк изпълнителят.

Докато редуваше песните си, Азис призна: "С Ивайла сме сестри, сякаш една майка ни е раждала. Много си я обичам!" Една от най-красивите ни миски сподели, че с Васко често се случва да мислят еднакво. "Понякога е достатъчно само един поглед, за да се разберем. Не рядко се улавяме да мислим за едно и също нещо. Като близнаци сме", с усмивка заключи "Мис България 2001", която както знаем има близначка Божидара.

Повече от час Азис пя за феновете си в ID Club. Кралят на попфолка беше гост и на варненския ID седмица преди изявата си в София. И двете му гостувания преминаха при огромен интерес, защото шоуто на Азис не е за изпускане!

Прочетено: 3632 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.