Начало » Мода » Astella Atelier и Blumarine заедно в България

Мода


Astella Atelier и Blumarine заедно в България Astella Atelier и Blumarine заедно в България

03 Май 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Лято 2011 в България обещава да бъде гореща изненада за почитателите на две марки символ на изключителна женственост. Феновете на създадената през 1977 година италианска марка Blumarine и почитателите на най-нежната българска дизайнерка Аля Милушева ще имат свой дизайнерски рай. Сред класическите официални и вечерни рокли с марката Astella , в бутика на бул. Витоша 68, през юни за първи път ще се появят и избрани модели от casual линията на есенно-зимната колекция на Blumarine и Blugirl.

Събирането на две от най-предпочитаните от българката марки под един покрив е дългогодишна мечта на криейтив директора на Astella Atelier Aля Милушева. „Blumarine и Astella Atelier са марките, които олицетворяват моят стил, вкус и усещане за мода. Смятам, че Blumarine е една изключително дамска и женствена линия, едновременно с това подчертано индивидуална и не на последно място, много комфортна. Изработката е безупречна, а материите уникални. Марката има абсолютно индивидуален почерк. Вярвам, че когато предлагаш един продукт трябва да си уверен в неговите качества, именно така усещам марката.”, коментира новият си проект талантливата българка.

Като официален представител на марките в България и дизайнер, който отлично познава вкуса и стила на българката, за дебюта на италианските брандове у нас Аля Милушева е подбрала модели, които предлагат елегантността и индивидуалността на нейните вечерни тоалети, в линия за ежедневието на модерната, делова жена. Колекциите на Blumarine и Blugirl са известни със своето разнообразие и обем, като в различни бутици по света марките са представени по различен начин. За България вече са селектирани и заявени най-актуалните модели и цветове от последните дефилета, като най-голямо внимание е отделено на безупречни кройки, материи и детайли. Модерни, елегантни и същевременно комфортни и удобни за съвременната жена. И тъй като за жените е важно да бъдат безупречни не само вечер, но и в напрегнатото ежедневие, двете марки предлагат един силует за всички части от деня. Личното отношение на Аля Милушева при избора на модели е гаранция за успех на селекцията. „Избрала съм модели, които нямам търпение да притежавам в гардероба си. Има едно палто заради което вече искам да е зима.”, признава дизайнерът.

Вдъхновени от философията и стила на Ана Молинари за Blumarine и Blugirl от Astella Atelier вече работят по подготовката на колекция „Есен-зима 2011”, която ще отразява по нов начин избрани модели от предстоящата колекция на Blumarine. Идеята за „Колекция върху колекцията” надгражда традиционното схващане за нова линия дрехи инспирирани от световна марка и обещава на жените едно цялостно решение за техния гардероб. Съчетаване на официалните вечерни тоалети на Astella и елегантната casual линия на Blumarine е дългоочаквана артистична колаборация между идеите на двама дизайнери, които виждат жената еднакво. За Ана Молинари и Аля Милушева модата е микс от емоции и културни влияния, връщане към миналото, но и визия за бъдещето, за модерна, секси, женствена и щастлива жена. В очакване на любимата на всички холивудски икони Blu-Vi, /малка жилетка от кашмир с яка от норка/ символ на италианската марка лято 2011 започва наистина обещаващо!

Прочетено: 2548 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.