Начало » Музика » Певицата Антонина се подготвя за снимките на клипа към новата си песен "Мразя"

Музика


Певицата Антонина се подготвя за снимките на клипа към новата си песен Певицата Антонина се подготвя за снимките на клипа към новата си песен "Мразя"

16 Декември 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Звездата от "Сънни мюзик", която подлуди феновете на поп-фолка с хита си "Горещо", работи усилено по проекта за представянето на новата й песен "Мразя".

Тя е по музика и аранжимент на Максим Горанов, а текстът е дело на самата Антонина. Тя записа рок баладата "Мразя" наскоро и избра да заложи именно на нея сред останалите 4 парчета, с които вече е готова.

"След "Горещо", което е много динамично и танцувално парче, много ми се искаше да изпея една красива и нежна балада. Надявам се, че ще отговори на очакванията на почитателите ми, защото я направих с огромно желание", откровена е Антонина.

В момента тя доуточява последните детайли за видео реализацията на парчето. Певицата отново ще се довери на оригиналния подход на Le Spot Production и режисьора Георги Славчев, с които засне и клипа към "Горещо". "Харесвам виждането им за нещата - наистина различно и атрактивно. Именно за това залагам на тях да направят и клипа на "Мразя" - обяснява Антонина. - Замислили сме страхотни неща, ще снимаме на много различни места и ще ви издам, че сюжетът на клипа ще е като в истинска страшна приказка!"

Снимките на клипа стартират в четвъртък и според очакванията на екипа ще продължат 2 снимачни дни.

снимка: SUNNY MUCIS

Прочетено: 3182 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.