Начало » Лайфстайл » AНН-ДЖИ ГЕРОИНЯ В НОВО РЕАЛИТИ

Лайфстайл


AНН-ДЖИ ГЕРОИНЯ В НОВО РЕАЛИТИ AНН-ДЖИ ГЕРОИНЯ В НОВО РЕАЛИТИ

21 Октомври 2010 ПРофайл   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

R&B певицата Анн-Джи е новото попълнение в започналото от скоро по БТВ реалити "Нашите момичета- звезди от кориците".

Предаването отразява всекидневието на няколко популярни БГ красавици, разкривайки какво се случва зад кулисите, когато те не са на сцената или зад обективите. Дом, приятели, семейство, места за релакс и разкрасяване, спорове, неволи и мечти, всичко което заобикаля нашите звезди показано по един забавен и развлекателен начин, без цензура, открито и истинско.

Ще станем свидетели как фитнесиконата поддържа тялото си въс фитнес залата на Виктория спа и тайландки и филипинки я глезят с масаж на четири ръце.

Анн-Джи за първи път покани камерите на бТВ в дома си, на който сама е правила дизайна. Фредката Жи Ти, нейният домашен любимец, разкри любвеобилният си нрав, като не спираше да ближе стопанката си докато тя го преобличаше в различни модни дрешки. Камерите проследиха Анн-Джи и до столична стоматологичната клиника, където миньончето е решило да се разкраси с холивудска усмивка. Певицата сподели, че си е харесала най-иновативната ортодонтска система за коригиране на зъбите- специфична шина изработена по най-новата софтуерна технология. Материалът на изработка е естетичен и дискретен, предназначен специално за публични личности, за да може да се поставя и маха при желание, за разлика от брекетите. Д-р Гайс предложи на певицата и така популярните на последък в шоу средите – фасети, изработени от материал най-добре имитиращ зъбната тъкан, така тя определено ще блесне с холивудска усмивка.

Прочетено: 2067 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.