Начало » Музика » "Barbie Bitch" - вторият авторски албум на поп певицата Анн-Джи

Музика


"Barbie Bitch" - вторият авторски албум на поп певицата Анн-Джи

24 Ноември 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

"Barbie Bitch" е вторият авторски албум на поп певицата Анн-Джи. Албумът е сборен от всички неиздавани песни след последния албум "The good girl". Повечето от парчетата вече са се появявали с клипове на малкия екран, като "Не вярвам","Чужд","Остани", но има и нови. "Barbie Bitch" садържа 11 песни плюс 6 бонус трака.

Към бонусите са включени някои от най- големите хитове на Анн-Джи от "The good girl", като "Накарай ме", "Може би", "Г-н Играч".

Палавото заглавие на албума е продиктувано от дългия период в който певицата се изявяваше с дълги руси коси, предизвикателна визия и текстове. "Barbie Bitch" e зареден с невероятен клубен саунд, парчетата са смесица между R&B, денс и хаус.

Има две красиви и чувствени балади, които показват Анн-Джи в една нова светлина – стилна, нежна и романтична, разгръщайки целия спектър от уникалните гласови данни на красавицата.

Анн-Джи е свирила 10 години на класическа китара в оркестър "София" и с него е обиколила цяла Европа. За пеенето е обучавана лично от създателя на естрадния факултет в Софийската Консерватория- Георги Кордов. Завършва средно театрално образование при Николай Георгиев и висше театрално образование в НАТФИЗ при проф. Стефан Данаилов.

Кариерата и на певица започва в предаването "Хъшове" на Слави Трифонов с хита "Нощта не е безкрайна" позната повече като "Джая", издадена в "Девети трагичен" от БМК.

Анн-Джи започва соло кариера сключвайки договор с Riva Sound и се появява на бял свят първия и албум с авторска музика "The good girl".

Прочетено: 2778 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.