Начало » Музика » Шоуто Андреа е на световно ниво, фенове я сравняват с Бритни

Музика


Шоуто Андреа е на световно ниво, фенове я сравняват с Бритни  Шоуто Андреа е на световно ниво, фенове я сравняват с Бритни

05 Август 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Феновете на Андреа на турнето, които я затрупват с плюшени играчки след всеки концерт сравняват шоуто на изпълнителката с това на Бритни Спиърс и Лейди Гага.

Това което прави Андреа на сцената е уникално и на световно ниво, пък е мнение на Кости след поредното излизане на най-харесваната блондинка в поп-фолк средите. Румънският топ-продуцент и музикант остана цяла седмица в България, след като той заедно с Ленъкс Браун и Андреа излязоха на сцената в Стара Загора. Това е второто им съвместно участие в нашата страна, а публиката буквално изригна при появата им. Феновете пяха заедно с тях хитовете “Употребена”, “Само мой”, “Мен си търсил”, “Избирам теб”, след което неколкократно ги викаха на бис. Кости използва престоя в България, за да обсъди новите си проекти с Андреа, които включват и доста съвместни участия в Европа след края на лятото. В момента двамата усилено записват и първият си съвместен албум. Междувременно италианската версия на “Моята порода” с Джео да Силва, носеща благозвучното име “Belleza” продължава да изкачва европейските денс чартове.

Прочетено: 2831 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.