Начало » Музика » Румънският сексимвол Andrea Banica познава само нашата Андреа

Музика


Румънският сексимвол Andrea Banica познава само нашата Андреа Румънският сексимвол Andrea Banica познава само нашата Андреа

08 Октомври 2010 PR Premier   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

След като преди няколко месеца момчетата от "Akcent" тръбяха по медиите, че си падат по Андреа, тези дни станахме свидетели на ново румънско признание. То дойде от сексимвола в северната ни съседка Andrea Banica, която без грам притеснение се изказа пред родни журналисти: "Знам, че тук се слуша предимно ...поп фолк. Също знам, че имате певица, която се казва също като мен - Андреа! Но не познавам никой друг".

Румънката е на няколкодневно турне в страната ни. Andrea и Андреа – доста си приличат външно. И двете са секси, успели и .... блондинки. Нищо чудно скоро да станем свидетели на дует между тези изкушения за мъжете. Това искрено и спонтанно изказване от страна на Banica е само още едно доказателство, че родната Андреа е най-популярния наш изпълнител в Румъния.

Междувременно нашата красавица направи още едно парче, аранжирано от дуетната й половинка Кости. То се казва “Върху мен”, а клипа ще е факт до 15-ти октомври. За кой ли се пее обаче в песента, остава само да гадаем?!

Прочетено: 4995 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.