Начало » За дома » Андре Токев поднесе специалитетите си на уиски дегустация

За дома


Андре Токев поднесе специалитетите си на уиски дегустация Андре Токев поднесе специалитетите си на уиски дегустация

26 Юли 2016 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › За дома

   increase  decrease

Гурме специалитети за уиски дегустация приготви лично „Мастър Шеф“ звездата – Андре Токев. Кулинарният ас, който бе жури и в двата сезона на известното риалити по бТВ, поглези небцето на десетките гости уважили събитието на Даниел Ву, който спретна дегустацията на едно от най-известните уискита в Шотландия – Glendronach. Докато отпиваха кехлибарената напитка, присъстващите имаха възможността да опитат специалното меню на Токев. То включваше хапки с гъши дроб и пикантни череши, френски сирена, мус от саламурено сирене с пушен конфитюр от домати, а за наслада беше поднесен и чийзкейк, приготвен по специална американска рецепта.

Домакинът Даниел Ву посрещна гостите си в уютна и луксозна обстановка в бар, помещаващ се в сградата MM World. Сред дамите на вечерта се забеляза и Оля Ускова – основател на международната асоциация на блондинките в България. Тя пристигна на изтънченото събитие в компанията на архитект Калин Панайотов. Дегустацията премина под препоръките на Валентин Димитров, който въведе гостите в тънкостите на марковото уиски.

Всички присъстващи получиха и покани за следващото събитие в MM World, на което ще бъде дегустирана специална селекция от белгийски бири.

Прочетено: 5490 пъти 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.