Начало » Мода » Аксиния сред журито на конкурса "Мис перфектен бюст"

Мода


Аксиния сред журито на конкурса Аксиния сред журито на конкурса "Мис перфектен бюст"

05 Октомври 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Завърши най-пищният конкурс "Мис перфектен бюст" в клуб Паспорт с корона за Василена Аврамова, последвана от подгласничките си Цвети Дракалийска. На трето място, със завидна естествена гръдна обиколка от 110 см, остана Симона Борисова.

Момичетата се представиха в три тура – със спортно-елегантни дрехи на koketna.com, официални тоалети, на които предизвикателно отпиваха глътка от енергийната напитка Royce. Финалът беше с бельо Lizabel и кожени облекла на G&V Class.

Прическите, с които се представиха момичетата бяха творение на салон Порто Релакс. Генералните спонсори на събитието Royce, избраха за тяхно лице Гергана Стоянова.

Големите съдници на конкурса бяха поп-фолк изпълнителите Славена и Даяна, поп изпълнителите Аксиния и Джордж, Трайчо Трендаилов, дизайнерката Зорница Владимирова, професионалният гримьор Бени Янакиева, Георги Бедников и др. ценители на женската гръд.

Като най-изненадващи се оказаха наградите за момичетата с перфектни бюстове, част от които бяха за обучение на езици в езиков център Полиглот и езиков център Бизи. Също така претендентките си тръгнаха с награди от Хил клиник, World class, Порто релакс, koketna.com, Салон за красота Rendevous и професионални фотосесии от Profilestudio и фотографът Георги Божков. Партньори на събитието бяха и Медико Дентален Център Артес, Многопрофилна болница за активно лечение – Доверие и Web design - www-you.com.

Конкурсът завърши с изпълнение на Даяна с всички участнички на сцената.

Мис перфектен бюст 2011

Прочетено: 2872 пъти 

Хумор и забава

- Мамо, наистина ли пилешката супа помага при простуда?
- Да, сине.
- И защо?
- Защото в пилето има много антибиотици.