Начало » Мода » Адриана Лима атрактивна и спираща дъха в есенно-зимната кампания 2011/2012 на Blumarine

Мода


Адриана Лима атрактивна и спираща дъха в есенно-зимната кампания 2011/2012 на Blumarine Адриана Лима атрактивна и спираща дъха в есенно-зимната кампания 2011/2012 на Blumarine

06 Юли 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Ангелът на Виктория Сикрет Адриана Лима е рекламно лице на есенно-зимната колекция на Blumarine. Завладяващият поглед на синеоката бразилка пронизва съзнанието ни. В кампанията се преплитат чувствената и едновременно с това нежната същност на бразилката. Тя е известна със своето секси излъчване и неустоима визия. Колекцията „All about chic” създава усещане за стил, дързост и сексапил.

Контрастните цветови нюанси придават драматизъм и индивидуален почерк на колекцията. Дантелените акценти нежно загатват извивките на женското тяло.

Силният грим и ярко червеното червило на красавицата са в унисон с идейното послание на колекцията. Нотката агресия, която долавяме ни пренася в света на космополитната жена. Blumаrine e символ на изключителна женственост. Безупречната елегантност на кройките е запазена марка на Ана Молинари. Като официален представител на марката за България Аля Милушева споделя: “Любимата ми визия е вталена рокля пепел от рози с анималистичен принт. Харесвам нетипичната комбинация на светъл модел с тъмни аксесоари и подчертаването на талията със семпъл колан.”

Прочетено: 3718 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.