Филип Плейн прие българин в дома си 

След церемонията по връчването на годишните награди „Fsces & Brands 2024“, на които Pitt Andreychev отнесе две статуетки – за проектите му с Philipp Plein и колаборацията на Half Magazine с Delirium, модният инфлуенсър отлетя за Кан. Той и майка му бяха сред ВИП гостите в дома на световния дизайнер Philipp Plein, имформират от PRofile international.

Pitt живее в Америка, но е с чисти български корени и бе единственият късметлия, който получи лична покана от дизайнера за лъскавото събитие. С подкрепата на „Глобал Брандс“, партньори на Half Magazine, Pitt присъства на едно от най-бляскавите ревюта на Plein. Модният диктатор представи новите си модели за лятото на 2025 година. Името на колекцията е “Rumble in the jungle du roi“.

Преди началото на събитието дизайнерът поговори с Pitt, който го впечатли с успехите си на моден инфлунсър, и получи покана за следващото ревю на звездата в Милано през септември. Philipp Plein направи изключителен жест за Pitt и даде ексклузивно интервю специално за българските му последователи. В него дизайнера споделя какво го е вдъхновило за създаването на новите му колекция, в която всички дрехи са ръчно изработени. Дизайнерът сподели, че подобни ревюта прави два пъти в годината в къщата му във Франция.

По време на филмовия фестивал, на който бяха раздадени тазгодишните награди „Оскар“, Plein даде прием в дома си е Ел Ей, с невиждано шоу, на което беше поканен и Pitt заедно с ВИП гости и модни инфлуенсъри от цял свят, информират от PRofile interantional.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*