Кейт Мидълтън повери сватбената си прическа на L’Oreal Professionnel

Кейт Мидълтън повери сватбената си прическа на L’Oreal Professionnel

05 ГЊГ Г© 2011 | Infotech.bg

Екипът на Ричард Уорд бе избран да направи прическата на булката, на нейното семейство и някои видни гости на сватбата. Фризьорският салон, който се грижи за косата на Кейт от осем години, работи с продуктите на L’Oreal Professionnel, Kerastase и Keraskin Esthetics. Уорд разкри за английския всекидневник Daily Mail, че Кейт е настоявала да изглежда по естествен начин за най-важния ден в живота си. „Единственото, за което настояваше, беше съпругът й да я познае, когато стигне пред олтара. Кейт показа точно как трябва да носитe косата си. Тя избра един много естествен вид, при който косата излъчва жизненост, блести и има наситен цвят,” казва той.

Прическата на Кейт е “semi-chignon” (полукок) – половината от косата е вдигната, което придава класически булчински вид и царствен завършек. Фокусът е върху уникалната корона на булката, която завършва прическата.

Прическата в стъпка по стъпка: От Калин Куцинов, член на артистичния екип на L'Oreal Professionnel в България Фризьорски салони "Кало"

За сватбения си ден Кейт избра да вдигне част от косата си в елегантен, но същевременно семпъл стил. Тази прическа е в хармония с нейната красота и индивидуалност и позволява на блясъка и мекотата на косата й да изпъкне.

1. Предната част от прическата е решена в много естествен вид, който отваря лицето и подчертава нежността и красотата на булката.

2. Стилистът е създал обем в горната част на главата и е оформил класически кок, който позволява закрепването на царската корона.

3. Задната част на стайлинга е вдъхновена изцяло от естествения вид на косата, която е оставена да пада свободно.

4. Цялостната структура на косата е постигнатa благодарение на естествени къдрици в различни размери (оформени с маша), които придават обем на косата.

5. За финалa на прическата е използван лак за дълготраен ефект.

4 продукти за коса, с които да постигнете същия ефект

Продуктите, използвани от фризьора на Кейт Мидълтън за сватбената й прическа и за поддържане на косата можете да откриете във фризьорските салони L'Oreal Profssionnel и Kerastase:

За конструкция на прическата:
Liss Control от Techni.art L’Oreal Professionnel изглаждащо мляко със защитен ефект, което придава гладкост и дълготраен контрол Full Volume Extra от Тechni.art L’Oreal Professionnel пяна за коса, която придава цялостен обем на прическата и поддържа формата..

За блясък:
Elixir Ultime от Kerastase разкрасяващо олио, обогатено с комплекс от четири ценни етерични масла от арган, царевица, пракакси и камелия, които придават мекота и блясък към косата.

За фиксация:
Elnett spray от L’Oreal Professionnel легендарен професионален лак за коса с микродифузия, който фиксира косата и запазва мекотата, формата и движението.