to4nite taxi 2222 пусна мобилно приложение за резервации на транспорт до летище Букурещ

to4nite taxi 2222 пусна мобилно приложение за резервации на транспорт до летище Букурещ

15 ГћГ­ГЁ 2015 | Infotech.bg

През май to4nite taxi 2222 пусна мобилно приложение за поръчка на транспорт Русе-Букурещ-Русе. Това е още един лесен начин за поръчка на надежден автомобилен пътнически транспорт до летище Букурещ при изгодни цени. Обслужването се извършва с качествени автомобили от опитни водачи със солиден стаж.

Приложението „to4nite” е безплатно и може да бъде изтеглено за мобилни телефони, поддържащи операционните системи Android. Чрез него може да бъде направена поръчка на такси Русе Букурещ, летище Отопени (Henry Coanda).

to4nite taxi 2222 е в таксиметровия бизнес в Русе вече 14 години и предлага над 30 автомобили, които работят по маршрута Русе-Букурещ и Варна-Букурещ, както и между много други градове от северна България и Букурещ. Фирмата разполага с различни по големина и вместимост автомобили, за да задоволи нуждите на клиентите си.

to4nite taxi 2222 гарантира сигурност, надеждност и удобство! Чрез денонощния колцентър отговарящ на тел.0822 1 22 22 клиентите, могат по всяко време да разчитат на бързо и качествено обслужване.