Мсвят е новият партньор на M-Тел

Мсвят е новият партньор на M-Тел

15 ГЂГўГЈГіГ±ГІ 2007 | M-Тел

Още 50 магазина вече обслужват клиентите на българския мобилен оператор

От вчера М-Тел стартира дейността си с нов търговски представител - Мсвят. Така магазините, които предлагат продукти и услуги на мобилния оператор в страната, се увеличиха с още 50.

Като ексклузивен представител на М-Тел, Мсвят започна продажбата на всички услуги на мобилния оператор - както Prima карти и ваучери, така и SIM карти с месечен договор. С общо 181 партньорски, както и 165 собствени магазина, продуктите и услугите на М-Тел вече се предлагат в 346 търговски обекта в цялата страна.

„Когато дойдох в М-Тел обещах – както на клиентите ни, така и на нашите конкуренти, интересни времена в мобилните комуникации. Днес, само три месеца по-късно, виждаме първите резултати. Сключихме споразумение със силен партньор, който сериозно ще подкрепи плановете ни за разширяване на търговската мрежа и предоставянето на качествени услуги във все повече точки на страната”, каза Андреас Майерхофер, главен маркетингов директор на М-Тел.

„Преминахме през труден период в последната година, защото заложихме на губеща карта. Днес обаче съм щастлив да кажа, че сме с най-добрия партньор, с който съм мечтал да работя от самото създаване на веригата и с който съм убеден, че ще продължим да се развиваме изключително успешно”, каза Калин Русев, собственик на Мсвят.

Снимка:
Управителят на Мсвят Калин Русев и първият клиент в магазина на Мсвят - Мисис Свят 2004 Румяна Маринова