Подготвя се откриването на грандиозен Astela Lifestyle Шоурум

Подготвя се откриването на грандиозен Astela Lifestyle Шоурум

08 ГЂГўГЈГіГ±ГІ 2007 | Infotech.bg

Модната марка пуска нова линия дизайнерски мебели Astella Home

Огромен шоурум на площ от 300 кв.м., обзаведен с уникални дизайнерски мебели, подготвя модната марка Astella Atelier с дизайнер Аля Милушева. Оригиналната концепция се реализира за пръв път в България и придава нов смисъл на представата за моден бизнес в страната.

Красивата фасада, която ще привлича посетители, е замислена в стила на френска фасада и навява асоциации за спокойния и аристократичен живот в старинен дворец. Интериорът на помещението ще бъде организиран като просторен апартамент с хол, детска стая и спалня и ще позволява шоурумът да посреща гостите си в една свръх шикозна и фешън обстановка.

В шоурумът освен официалните дамски облекла и булчински рокли, в изработката на които дизайнерката Аля Милушева е доказала безупречния си вкус и стил, посетителите ще могат да закупят свръх атрактивните дизайнерски мебели от новата линия на модната марка – Astella Home. Мебелите ще съставляват обзавеждането на шоурума и ще радват окото на всеки посетител, дошъл да разгледа красивите тоалети на модна къща Astella или просто да отдъхне в луксозната обстановка. Те ще са дело на дизайнерката и ще се изработват от красиви и фини материи, но с най-модерните технологии и механизми. Последният писък на актуалното в технологиите ще си подаде ръка с дизайнерската визия за уникалното в начина на живот на всеки отделен клиент. Античното преклонение пред ръчната изработка на всеки детайл ще се обедини с актуалните технологии на лъскавата модерност. Аля Милушева ще се погрижи да създаде аксесоари към мебелите в духа на марката – спални комплекти, дантелени калъфки, дизайнерски чаршафи...

В шоурумът клиентът може да закупи всичко, което грабне вниманието му. Едновременно с това шоурумът непрекъснато ще сменя своя вътрешен дизайн и визия. Ако решите да разговаряте с Аля Милушева за Вашите дрехи, имидж или сватба, Вие може да седне на масата за преговори в шоурума, но и да я закупите за своя офис. Ако решите да изберете плат за Вашия тоалет, можете да разгледате колекцията с платове, изложени върху библиотечните рафтове във ВИП зоната, но и да закупите самата библиотека. В детската стая и голямата спалня ще можете да видите гардероби с дрехи, които да пробвате на място, но едновременно с това можете да почерпите идеи за обзавеждане, както и да закупите красивата спалня и атрактивно изработените гардероби. Двете стаи ще служат и за ВИП съблекални – могат да бъдат затворени специално за Вас и Вашето дете, пресъздавайки атмосферата на личен будоар. Любимият детайл на Аля Милушева в обзавеждането, а и на всяка жена – огледалата – ще присъства навсякъде в лъскавия шоурум.

Така концепцията на марката затваря един лайфстайл кръг за всичките си клиенти и развива дейността си в нови модни насоки. Жената, избрала Astella Atelier, ще се омъжи с с рокля на Astella и ще продължи семейният си живот с Astella. В същото време, тя ще може да избере и за детето си празнични тоалети от Astella Atellier. Тази година дизайнерката смята да не пропусне и мъжете и oбмисля да предложи за най-суетните колекция мъжка мода.

Новият шоурум на Astella ще бъде открит през есента.