Начало » За дома » Най-големият мебелен център в България отваря врати на 1 декември

За дома


Най-големият мебелен център в България отваря врати на 1 декември Най-големият мебелен център в България отваря врати на 1 декември

30 Ноември 2007 Infotech.bg Коментари [5] Категория › За дома

   increase  decrease

ZONA for home предлага избор от над 5000 мебели, разположени на пет етажа

ZONA for home, най-големият мебелен център в България, ще посрещне своите първи клиенти на 1 декември 2007 г. Търговският комплекс е разположен на кръстовището на бул. „Сливница” и ул. „Адам Мицкевич”, известно на софиянци като „Орион”.

ZONA for home предлага огромен избор от български и вносни мебели за дома и офиса. Общият брой на изложените мебели е несравним с който и да е друг мебелен магазин у нас – над 5000. Готовите мебелни инсталации са общо 420, разположени на 14 300 кв.м изложбена площ, като само показаните кухни са 79.

Освен от български производители мебелите и аксесоарите за дома в ZONA идват от Италия, Испания, Франция, Полша, Германия, Сърбия, Турция и Китай. За първи път в България ще се предлагат мебели на дизайнера Майкъл Амини. Произведени в САЩ, мебелите са изцяло ръчна изработка в стил барок и рококо.

ZONA for home е нов за България мебелен център не само заради размерите си. Търговският комплекс се отличава и със стилната си архитектура. Вътрешното пространство на 7-етажната сграда е организирано около огромен атриум. В него се движат два вътрешни открити асансьора. За удобство на посетителите има открит паркинг със 130 места. ZONA for home е отворен всеки ден, включително събота от 10 до 20 часа и в неделя от 10 до 17 часа.

За да улесни избора на своите клиенти, ZONA for home въвежда някои нови услуги.

На всеки етаж са разположени конзоли с електронен каталог, който съдържа целия асортимент от мебели в ZONA. Той предоставя актуална информация за цени и налични количества, както и визуализация на мебелите, като използва базата от данни на системата Microsoft Dynamics NAV. Електронният каталог се въвежда за първи път в България и позволява на продавач-консултантите да обслужват всеки клиент бързо и компетентно.

Единна вътрешна информационна система осигурява непрекъсната връзка между отделните звена в управлението на шоурума - обслужване на клиенти, продажби, доставки, склад, счетоводство и финансови анализи и покрива всички специфики на търговията с мебели.

Допълнителна възможност за клиентите на ZONA е и възможността за дизайнерски консултации и индивидуални проекти за всяко помещение от дома. В същото време размерите на примерните интериорни решения са максимално близки до реалните размери на повечето жилища.

Едно от най-впечатляващите неща за клиентите ще бъде безплатната доставка в рамките на столицата! Детският център предлага забавления за децата и спокойно пазаруване за техните родители.

Проектът ZONA for home е реализиран изцяло с български капитал. Собственик на мебелния център е Йордан Ковачев чрез севлиевската фирма „Паралел”. За изминалата година инвестициите в ZONA for home надхвърлят 15 млн. евро, а проектът дава работа на над 120 души. Тези числа нареждат „Паралел” сред най-големите инвеститори в Югоизточна Европа.

До края на 2007 г. Варна също ще има своя мебелен център ZONA for home. Такъв ще бъде открит и в Бургас в началото на 2008 г.

В деня на откриването на ZONA for home, 1 декември, всеки посетител ще получи талон за отстъпка, а на всеки кръгъл час ще се раздават големи награди, избрани от асортимента на магазина.

Няколко вечери преди официалното си откриване ZONA for home бе домакин и на едно необичайно парти. Негови гости бяха архитекти и журналисти, а в домакини се превъплътиха известни личности, подбрани в хармония със съответните мебели. Така на партера при аксесоарите гости посрещаше Радост Драганова от предаването на бТВ „Огледала”. Телевизионните водещи Марта Вачкова и Наталия Симеонова представяха гостоприемството и уюта на меките мебели. „Тя и Той”, Стефания Колева и Юлиян Вергов, се настаниха при спалните, а Ути Бъчваров бе, разбира се, сред кухненско обзавеждане. На петия етаж, сред дизайнерски и бутикови мебели, гостите се срещнаха и с екстравагантната стилистка Кремена Халваджиян.

Прочетено: 25042 пъти



 

Коментари

10 Февруари 2008 Иванка:

Стоки без цени, неориентиран персонал - попитах за цената на един кухненски аксесоар, защото нямаше етикет. След 10 мин. ровене по шкафове продавачката се отказа да търси и без да ми каже 1 дума хукна при друг клиент. Заведението на последния етаж е без обособени помещения пушачи/ непушачи.

11 Декември 2007 Даниела:

Хубав магазин но персонала е много неориентиран и сигорни не знае защо е там.Цените са приемливи има за всекиго и ефтини и скъпи.Стига да има цена това което си си го харесал,защото ми се случи няколко неща да нямат цени .

05 Декември 2007 Eli:

A kato ceni kak e....

02 Декември 2007 Десимир:

На 01.12.2007 г. си закупих диван от новооткритият магазин със доставка ,която заплатих на мято .След 2 часа обикаляне по гишетата и обяснявне на всички слжители на етажа какво точно искам да закупя , ме увериха че ще ми докарат дивана на следващия ден между 14:00 и 16:00 часа. Организирах хора които да качат дивана , но уви диван нямаше , поне да се бяха обадили че няма да доиде да не организирам хора. Незнам дали това е \\\"организацията на най-големия магазин за мебели \\\" , но след тези приключения не бих си купил нищо от там ,защото трябва да идете с ТИР ако искате да си купите цяла спаля . P.S: Това не го пиша току така , минах през няколко служителки и всяка ме препращаше на друга , защото нзнаеше какво да направи . МОЛЯ НЕ СИ КУПУВАЙТВ НИЩО ОТ ТАМ ОСВЕН АКО НЯМАТЕ ТИР ЗА ДА СИ ГО ВЗЕМЕТЕ САМ И ДА ИМАТЕ ЖЕЛЕЗНИ НЕРВИ . По добре отидете в АРОН , АЙКО, КОММО или някои друг мебелен магазин докато не се оправи организацията или УПРВИТЕЛИТЕ не вземат мерки за некадърното обслужване.

02 Декември 2007 Мирослав:

magazinat e super ,tova e nehto mnogo svejo v mebelnata industria v Balgaria

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.