Начало » Мода » Златка Димитрова отново ни провокира приятно

Мода


Златка Димитрова отново ни провокира приятно Златка Димитрова отново ни провокира приятно

14 Февруари 2011 PRofile   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

В очакване на пролетта и новите предизвикателства неуморимата Злати Димитрова, веднага след снимките си за Алфа тв в Солун стана рекламно лице на популярната Пепа Стоянова и нейното училище за гримьори ПРофейс. Стилната Стоянова участва и на представянето на Световния моден Канал във Варна. Креативната дама показа нетдрадиционен и атрактивен грим в реномираната Екстраваганца само на метри от брега на морето.

Злати засне в морската столица уникални кадри от новата колекция на предпочитаното бельо Calvin Klain. Работните снимки вече са в модната централа в Париж за одобрение и евентуален ангажимент за снимки зад граница.

По повод фотосесията Злати сподели за медиите, че се е чуствала повече от перфектно и самата динамика и професионализма на екипа са я карали да даде 100% от себе си.

Издаваме малка тайна за косата. Делото за нейната прическа дължи на Конда собственик на салони Нуши. Златка Димитрова позира пред обектива на модния фотограф Кирил Христов, като посвещава фотосесията по бельо на своята половинка Благой Иванов.

Прочетено: 6033 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.