Начало » Лайфстайл » Юлиана Дончева се кандидатира за кмет в тоалетите на Ariston S

Лайфстайл


Юлиана Дончева се кандидатира за кмет в тоалетите на Ariston S Юлиана Дончева се кандидатира за кмет в тоалетите на Ariston S

27 Септември 2007 Ariston S   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Една от най-красивите и изискани дами в политиката Юлиана Дончева, която наскоро се кандидатира за кмет на София, бе забелязана да излиза от магазин на модна къща Ariston S в столицата. Докато нейната основна конкурентка Антония Първанова залага на скъпите италиански марки Валентино, Черути, Версаче, Долче и Габана, българската Наоми Kембъл, както често наричат Юлиана Дончева, е заложила на българското в лицето на Ariston S. Невероятното излъчване на крехката бивша депутатка от 39-ото народно събрание и телевизионна водеща се подчертава от строгата изисканост и деликатен намек за лукс в колекциите на Ariston S.

Стилната колекция на модната къща се отличава с ексклузивни материи и грациозни линии, които налагат атмосферата на императорски разкош в моделите. Водещите десени са райе и каре, а цветовете са в тъмна гама, освежени от наличието на червен паспел във вътрешността на саката и част от полите. Обърнато е внимание на детайли, които правят дрехата индивидуална и подходяща за елегантния стил на Юлиана Дончева.

Прочетено: 3466 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.