Начало » Технологии » Ароматизиране на въздуха и забавление с Xerox

Технологии


Ароматизиране на въздуха и забавление с Xerox Ароматизиране на въздуха и забавление с Xerox

12 Ноември 2008 Actualno.com   |  Коментари [0] Категория › Технологии

   increase  decrease

Xerox България представи ново монохромно лазерно МФУ, формат А4 - Xerox Phaser 3100MFP. На организирано събитие в японски ресторант в София бяха демонстрирани възможностите на новото устройство, включително и две нетипични функции за такъв тип машини - ароматизиране на въздуха и разпечатване на "Судоку".

Xerox Phaser 3100MFP се отличава с компактни размери и дизайн, който съчетава плавни линии на корпуса и стилно цветово решение. Устройството е разработено за употреба у дома и в малки офиси.

Новият продукт работи със скорост до 20 страници в минута, а подобреното качество на печат се дължи на резолюцията от 2400х2400 dpi. Основните предимства на модела са мощният процесор, голямата оперативна памет, както и множеството допълнителни функции.

Xerox Phaser 3100MFP се предлага с нов и оригинален аксесоар - ароматизатор на въздуха, който е наличен в пет различни варианта. Ароматизиращият пълнител лесно се закрепва към корпуса на устройството, над вградения вентилатор за охлаждане.

"Използването на този аксесоар по време на работа с МФУ-то гарантира на потребителите приятна атмосфера в дома или офиса - казва Светослав Григоров, Продуктов Мениджър в Xerox България - и това е единственото печатащо устройство на пазара с такава освежаваща въздуха опция".

Вграденият цветен скенер позволява сканиране на изображения с резолюция от 4800x4800 dpi. Допълнителният USB порт, удобно разположен на предния панел, дава възможност за бързо запаметяване на сканираните файлове, дори и без включване на компютъра. За това допринася и пълноценната qwerty клавиатура и удобния LCD дисплей, разположени на централния панел на корпуса.

За допълнително удобство и мобилност, Phaser 3100MFP може да бъде поръчан с Wi-Fi модул.

Други полезни функции на Xerox Phaser 3100MFP са двустранния печат с ръчно настройване, копиране на двете страни на един лист върху една страница, печат на водни знаци, плакати, годишни календари и автоматично сортиране на документи. Новото МФУ предлага още една нестандартна функция - за забавления в дома и офиса - разпечатване на готови "Судоку" игри.

Устройството е достъпно в две конфигурации: Phaser 3100MFP/S (с принтер, копир и скенер) и Phaser 3100MFP/X, което добавя факс и автоматично подаване на хартия с работен обем до 50 листа. Моделът Xerox Phaser 3100MFP/X, може да бъде поръчан с безжична телефонна слушалка и адаптер за изпращане на факс от VoIP устройство.

Благодарение на тези ключови опции, потребителите разполагат с всички удобства на автоматичния прием на факсове. Сертифицираният софтуер за разпознаване на сканиран текст ABBYY FineReader вече влиза в стандартния комплект и на двете конфигурации.

Прочетено: 2924 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.