Начало » Лайфстайл » Новият сезон на "В неделя с..." започва с ДесиСлава и нейното откритие Nadia

Лайфстайл


Новият сезон на Новият сезон на "В неделя с..." започва с ДесиСлава и нейното откритие Nadia

04 Октомври 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Предаването по националната телевизия "В неделя с..." вече ще има нов водещ – Камен Воденичаров. То ще е с изцяло нова концепция и за първото издание на 3-ти октомври е поканена ДесиСлава.

Певицата ще изпее с Жоро Матев Бенд арията "Memory" от "Котките" на Andrew Lloyd Webber. Също така поп фолк иконата ще представи новото си откритие – талантливата варненка Nadia.

20-годишната блондинка стана част от продуцентската компания на ДесиСлава NewMusic Stars и записа първата си песен Virtual Game. Ритмичното парче ще бъде изпълнено в студиото на „В неделя с...” и така ДесиСлава и талантливата й изпълнителка Nadia ще пожелаят успех на новия водещ Камен Воденичаров.

Първото издание от новия сезон на предаването „В неделя с...” по БНТ е на 3-ти октомври от 11.00 ч. Ще има музика, забавление и ДесиСлава ще разкаже за бъдещите си планове с телевизията й DSTV, има ли мъж до себе си и какво е мнението й по повод масовата подкрепа на феновете за представител на България в Евровизия в социалната мрежа фейсбук - http://www.facebook.com/pages/DesiSlava-na-Evrovizia-2011-za-Blgaria/133317430018528?ref=ts

Прочетено: 2444 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.