Начало » Лайфстайл » Синът на Роберто Кавали - Томазо Кавали, ще представи в България ултралуксозната водка Роберто

Лайфстайл


Синът на Роберто Кавали - Томазо Кавали, ще представи в България ултралуксозната водка Роберто Синът на Роберто Кавали - Томазо Кавали, ще представи в България ултралуксозната водка Роберто

09 Юни 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Специално за рождения ден на Planet Yacht Св. Влас на 12 юни, в България ще пристигне Томазо Кавали - най-големият син на италианския моден дизайнер Роберто Кавали. Освен да поздрави лично собственикът на веригата Планет – Владимир Вишански, г-н Кавали ще има честта да представи пред отбрана публика и ултралуксозната водка, която е собственост на фамилията Кавали – Роберто Кавали водка. Мястото за представяне на изключително елегантния и висококласен продукт е избрано не случайно –Planet Yacht се е доказало като едно от най-елитните и модерни заведения за последните 8 години в София, Пловдив, Варна и Св. Влас.

Първата си вечер в България, Томазо ще прекара в седемзвездния апартамент The White House в хотел „Астера”, к.к. Златни пясъци. На негово разположение ще има личен иконом, шофьор и лимузина, както и специално подбрани менюта за рум-сървис и мини бар с премиум селекция на вина и пури.

Господин Cavalli обаче ще се появи само на партито по случай рождения ден на Planet Yacht, за да каже „наздраве” с едноименната водка. Предвиден е търг с оригинални стоки Cavalli, а водещ на събитието – ще бъде актрисата Деси Тенекиджиева.

Прочетено: 3569 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.