Начало » Мода » Виргиния Здравкова пуска нова колекция аксесоари

Мода


Виргиния Здравкова пуска нова колекция аксесоари Виргиния Здравкова пуска нова колекция аксесоари

03 Юли 2007 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Премиерата им е в най-новия бутик на дизайнера в Слънчев бряг

Виргиния Здравкова лансира нова колекция аксесоари при откриването на най-новия бутик VIRGINIA в Слънчев бряг. Лъскави колани с големи токи, блястящи чанти с масивни синджири и бижута от кристали с пискюли са хитът за летните вечерни партита според най-успешния ни дизайнер. В магазина край морето за първи път тя събра на едно място дрехите и аксесоарите от втората дизайнерска линия. Дънките, обсипани с кристали Swarovski, копринените потници, екстравагантните обувки са за всяка дама, която държи да бъде различна и шик.

Сред аксесоарите с марка VIRGINIA впечатление правят широките колани, които се носят около кръста, за да подчертаят талията. Изработени са от естествена щампована кожа в черно, кафяво, зелено и златисто. Чантите са малки, с удължена форма и дръжки от масивни синджири. За всяка има подходящ колан, бижута и обувки. Съчетанието на аксесоарите придава бляскав акцент на облеклото за всяко парти в дискотека, край морето или басейна. Новост за марката са и тениски и потници от трико с лого VIRGINIA, очертано с кристали Swarovski.

VIRGINIA atelierСедмият бутик VIRGINIA atelier се намира в новооткрития търговски център на комплекс Royal Beach – Royal Beach Mall. Той е разположен непосредствено до централния вход на комплекса, блести в сребристо и се отличава с разчупен, модернистичен дизайн. За това допринася и плазмения монитор, на които могат да се видят модните шоута на дизайнера.

Очаква се подобен бутик да бъде отворен и в София през есента.

Прочетено: 5435 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.