Начало » Музика » Участничка в "X Factor" засенчи Том Джоунс

Музика


Участничка в Участничка в "X Factor" засенчи Том Джоунс

12 Септември 2011   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Как една млада жена изуми всички членове на журито с музикалния си талант, ще видим тази вечер във втория епизод на „X Factor”. Тя успя да впечатли и спечели публиката не само с таланта си, но и със своята лична история.

Участничката, която изпълни песента „Delilah” на Том Джоунс изключително професионално, разкри пред журито и публиката, че е влюбена, а името на нейната любов е Петя.

Анастасия Вутова посвети песента на своята любима и призна, че Петя всъщност е фолк дивата Преслава. Само в „X Factor” по Нова ще разберем познават ли се двете, какви са чувствата на Преслава и как журито изтълкува любовта на Анастасия в нейното изпълнение.

Силното вълнение и емоциите, които носи появата на голямата сцена в „X Factor”, успяха да повлият на изпълнението на друга участничка. По време на своето представяне, тя прикова погледите на публиката към себе си, не само с таланта си, но и със своята непохватност. Тя не успя да прикрие притеснението си и падна от сцената. Дали това бе решаващо за оценката на журито и как постъпи участничката ще разберете тази вечер в предаването.

„X Factor” продължава всеки ден през цялата седмица. От понеделник до петък зрителите на Нова ще станат свидетели на различни съдби – на участници от 14 и на 82 години, дуети от братя и сестри, майки и бащи, месари, служители в министерства, крими репортери, банкери, оперни певци и рапъри.

Прочетено: 2508 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.