Начало » Мода » Нов брой на списание Булка Есен 2007

Мода


Нов брой на списание Булка Есен 2007 Нов брой на списание Булка Есен 2007

25 Август 2007 сп. БУЛКА   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Каква е визията на есенната булка – богиня, романтичка или нимфа? Отговорът ви очаква в новото издание на сп. БУЛКА - вече на пазара. 120 модни акцента с предложения за булчинската ви рокля от известни български и чужди дизайнери. Освен това ще прочетете кои световни марки идват на българския пазар с неустоими предложения за сватбения ви тоалет? Ценни съвети за избора на рокля, бельо и бижута. Naturale Dreams и Urbane Chic – фотосесиите в броя. In memoriam – Джанфранко Фере и неговият принос в световната мода. Топли новини от Париж с Haute Couture Зима ’07/08. Специален репортаж на сп. БУЛКА от Испания - седмица на булчинската мода Barcelona Bridal Week с тендециите за 2008 през погледа на Karl Lagerfeld, Valentino, Elie Saab и още големи имена, диктуващи модата в бранша.

Козметичната витрина включва Топ 10 с аромати за сезона. Новите есенни предложения в грима от най-добрите световни make up марки. Как да отслабнете с 1 номер надолу, ако роклята ви не се закопчава?!

Когато говорим за любов, звездни двойки от света на киното имат на какво да ни научат! Романтичните страници по темата са изпълнени и с писма на читателки в рубриката “Булки споделят с БУЛКА”, за да разкажат споменът от най-вълнуващия ден.

С новия брой списанието отново е в помощ с полезни съвети и стилни предложения за всички тънкости в подготовката и организацията на Големия ден - 5 свежи идеи как да декорирате масите в ресторанта, какъв да бъде сватбеният сценарий, как да постигнете тематична атмосфера на тържеството… и още много информация за най-красивия празник в живота ви! Продължава Конкурсът “БУЛКА НА ГОДИНАТА” – подробности за него в www.spisaniebulka.com

Автор: списание БУЛКА

Прочетено: 4748 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.