Начало » Мода » Откриха бутик за обувки “Opinions” в София

Мода


Откриха бутик за обувки “Opinions” в София Откриха бутик за обувки “Opinions” в София

25 Ноември 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

На 23.11.2007 г. компанията “Оpinions” официално откри свой представителен бутик за обувки за висша мода на столичния бул. “Витоша” 4. Марката е собственост на една от най-големите вериги магазини за продажба на дребно и дистрибуция на спортни и модни стоки в района на Средиземноморието и Източна Европа. Тя притежава над 80 магазина, в които се продават и разпространяват едни от най-известните марки като: Kenzo, Rodolfo Zengarini, Alessandro Dell’Acqua, Iceberg, Byblos, Shy, Frankie Morello, Calvin Klein и други.

Събитието бе уважено от официални гости сред които: Джордж Маргаритис, генерален мениджър на "Шератон София хотел Балкан", музикантът Денис Ризов, собственикът на клуб NERO Николай Методиев, певицата Александра Раева, злият език Руслана Попова, флейтистът Кристиян Коев, фолк-певицата Райна, Жасмина Тошкова с Марио Петров – собственик на “Стъклен Свят”, изпълнителката Елвира Георгиева, както и от журналисти и приятели на собствениците Диана и Илиас Караолис. Присъстваха още и водещата на “Лабиринт” по Планета ТВ Симона Първанова с главния редактор Хари Янакиев, Йоана Динополу - бутик” Раксевски”, Георги Георгиев – пиано бар и гурме“ Класик”. Пет метрова черна лимузина пред луксозния бутик придаде допълнителен блясък и стил в нощна София.

“Opinions“ съсредоточава своя интерес върху елегантните и смели хора. Главната и цел е да привлече хората, които участват в големи прояви по цял свят, хора, на които им харесва да пътуват, лидери на общественото мнение, които създават образци.

Марките и продуктите, които се разпространяват на пазара от верига магазини “Opinions“, обхващат три големи категории начин на живот:

- ежедневни модерни обувки в неофициален стил за хора, които предпочитат удобството и функционалността, хора които обичат стилното и семплото;
- улични стилове за ежедневна употреба, създадени със силен усет и насоченост към модата и дизайна. Предназначени са за хора, които обичат да съчетават елегантност и стил, докато създават социални контакти в модерни кафенета и ресторанти;
- обувки за почитателите на висша мода, които асоциират своята личност с луксозни продукти на известни дизайнери.

На базата на тези категории магазините за продажба на дребно на “Opinions“ разполагат с отдели продукти и по този начин се представя една много ясна картина и среда, създавайки климат на еуфория.

Прочетено: 4261 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.