Начало » Музика » Катина и група D’arts с кавър на „Сбогом моя любов”

Музика


Катина и група D’arts с кавър на „Сбогом моя любов” Катина и група D’arts с кавър на „Сбогом моя любов”

30 Октомври 2008 StarsRecords   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Една от най-красивите български песни, получила своята популярност благодарение на Васил Найденов - “Сбогом моя любов”, за пръв път ще бъде изпята с женски вокал, ще получи нов аранжимент със зареждащ рок привкус, и ще се изсвири с едни от най – добрите китари в света. Да, това е новият проект на група “D’arts”! По време на едно от турнетата на групата зад граница вокалистката Катина изпява песента по желание на публиката, но изпълнението й е толкова силно и завладяващо, че така се ражда идеята за новия вариант на незабравимата песен на Васил Найденов.

Aранжиментът на песента е дело на Наско от “D’arts”. Интересен акцент в средата на парчето е любовен телефонен разговор между мъж и жена. Мъжкият глас е записан от Калин Диков, който освен че е един от най–успешните архитекти в България, е известен и като българския Бари Уайт, заради дълбокия и плътен глас, който притежава. Женският глас е на актрисата от Народния театър Биляна Петринска.

До няколко дни в ефира на MAD TV, за първи път ще се завърти и видеоклипа на “Сбогом моя любов”, режисиран от Васил Стефанов. За снимачна площадка екипът избира автоморга в близост до завод Кремиковци. Снимките продължават повече от 12 часа, в които Катина сменя няколко визии. Тя смята, че начинът, по който едно модерно момиче може да каже на половинката си “Сбогом моя любов”, е да унищожи всичко, което й напомня за него. В тази връзка във видеото Катина буквално помита червен спортен автомобил. По време на снимките обаче това се оказва голяма трудност за нея, защото някои от чуковете са толкова тежки, че тя едва ги повдигала от земята. В крайна сметка успява да изпотроши и красива електрическа китара, част от личната колекция на Наско, използвана в клипа. В нея влизат още няколко уникални китари, произведени в ограничени количества.

“Сбогом моя любов” на “D’arts” се очертава като един от най–добрите проекти правени през тази година.

Изтегли „Сбогом моя любов”, кавър на Катина и група D’arts

Прочетено: 4201 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.