Начало » Мода » Мисис Глоуб Румяна Маринова празнува рожден ден

Мода


Мисис Глоуб Румяна Маринова празнува рожден ден Мисис Глоуб Румяна Маринова празнува рожден ден

16 Ноември 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Една от най-красивите българки Румяна Маринова посрещна рождения си ден в пиано бар Класик, в присъствието на журналисти, светски личности и много приятели. “Много ми е приятно да посрещна хората, които ме обичат в това приятно място. Всъщност празнуването на рождения ми ден съвпада с оставането на точно една седмица до подготвяния от мен, Теодора Колчева и Яненка Люцканова конкурс Мисис България 2007. Това е нещо като пред-парти и представяне на някои от вече одобрените участнички в конкурса” – сподели красавицата, която е носителка на световната титла Мисис Глоуб 2004.

Присъстващите на партито избраннички разказаха повече за причините, които са ги провокирали да вземат участие в големия конкурс, победителките от който ще представят страната ни на “Мисис Свят”, “Мисис Глоуб” и “Мисис Бюти Уърлд”. Тяхната цел е да покажат красотата на една съвременна реализирана професионално и социално ангажирана българка, както и да подпомогнат благотворителната кауза, на която е посветен конкурса – кампанията за борба срещу рака на гърдата.

“Ние имаме малко по-различна концепция от останалите конкурси за красота. Искаме да покажем жената като личност и да дадем възможност на семейните дами да посветят усилията си на благородните каузи, с които ще се занимаваме през цялата следваща година” – каза Мисис Глоуб 2004. Румяна Маринова сподели и някои любопитни подробности около конкурса, който ще се проведе на 21 ноември в СПА хотел “Царско село” и е организиран от нея, Теодора Колчева и Яненка Люцканова. “Мисис България 2007 ще е наистина на световно ниво. Перфектна хореография, екзотични цветя и красиви пеперуди ще смаят събралите се гости не по-малко от красотата на участничките”.

Румяна Маринова беше облечена в изваяна по тялото й рокля на световноизвестния дизайнер Мануел Мота, с чиито фантастични тоалети ще дефилират кандидатките за Мисис България в официалния тур на конкурса.

Прочетено: 7958 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.