Начало » Мода » Ревю-събитие под надслов One night in Paris

Мода


Ревю-събитие под надслов One night in Paris Ревю-събитие под надслов One night in Paris

15 Март 2012 ПРофайл   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

На 22 март 2012 година, четвъртък, от 21 часа в столичния клуб "Маскара" ще се проведе първото по рода си у нас ревю-събитие под надслов One night in Paris.

Вечерта ще премине под знака на оригинални тоалети, уникални прически, интригуващи водещи и участници и безброй изненади за всички присъстващи гости. Събитието ще бъде разделено на две части. В първата зрителите и журналистите ще могат да се насладят на невиждано до момента шоу, представящо четири различни модела на младите дизайнери Ник Алтер и Зорница Иванова, съчетали авангардност с haute couture детайли от френската висша мода. Присъстващите ще могат да видят звездите Рейчъл Роу, Златка Димитрова, Маги Джанаварова и други вип личности облечени в модните творения, като пред тях ще бъде заснета фотосесия на живо от майстори на обектива. Водещите Костадин Иванов и Ива Атанасова ще позволят на гостите да надникнат и зад кулисите на ревюто чрез бекстейдж камери, където десет от най-горещите модели в България ще се подготвят да се качат за втората част на ревюто, представящо булчински тоалети на модна къща "Принцес".

Междувременно една представителка на медиите, чрез жребий, ще бъде поканена от нашите водещи да се включи в ревюто, като цял екип от топкоафьори, дизайнери и гримьори ще помогнат за нейната пълна промяна, така че да усетят максимално духа на дефилетата от парижката седмица на модата. За всички журналисти са осигурени подаръци с любезното съдействие на спонсорите от: Godet, Lauder's, Perfumes.bg, модно ателие "Зигрити", сватбен салон "Принцес", Luxor Club – fashion salons.

За доброто настроение на гостите ще се погрижи Рейчъл Роу, която ще представи изцяло нова версия на своя дебютен хит сингъл Follow The Step, допълват още от ПРофайл.

Прочетено: 2397 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.