Начало » Здраве » Кампанията „Пожелай си!“ сбъдва мечти за нов живот

Здраве


Кампанията „Пожелай си!“ сбъдва мечти за нов живот Кампанията „Пожелай си!“ сбъдва мечти за нов живот

12 Декември 2015 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Здраве

   increase  decrease

Първият ин витро център в България New Life – Пловдив, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии, ще дари две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.

Кампанията „Пожелай си!“, която ще сбъдне най-съкровената мечта на две семейства за коледните празници, стартира от днес и ще продължи до 25.12.2015г. Екипът на клиниката ще разполага с данните на всички участници и на 21.01.2016г. , когато традиционно се отбелязва Бабинден, ще бъдат обявени щастливците. В инициативата могат да участват двойките, които отговарят на предварително изложените условия и също така напишат писмо, в което искрено и емоционално споделят своята история, така че да убедят журито, че именно те са най-подходящите, които заслужават безценната награда.

Изпратените писма ще бъдат публикувани в официалния сайт и Фейсбук профил на клиника New Life – Пловдив, в пълна конфиденциалност за участниците. Всички от тях ще получат право за участие, но само най-трогателното писмо ще сбъдне мечтата на авторите си за дом, изпълнен с детски смях и, разбира се, ще спечели първата ин витро процедура.

Втората награда ще бъде изтеглена на лотариен принцип, включвайки всички участници, без значение дали писмото им е впечатлило журито или не.

Печелившите двойки ще станат ясни на 21.01.2016 (Денят на родилната помощ), когато в клиника New Life – Пловдив в присъствието на нотариус, цялото жури и всички гости ще бъде обявена първата награда и изтеглена втората на лотариен принцип. Събитието за кампанията „Пожелай си!“ ще бъде заснето на видео и качено в сайта и социалните профили на клиника New Life – Пловдив.

Общо петте члена на журито са представители на: компанията за хормонални медикаменти при ин витро LMD, фондация „Искам бебе“ и Сдружение „Зачатие“, както и двама специалисти от клиниката благотворител New Life – медицинския управител д-р Добринка Петрова и маркетинг мениджъра Владимир Пенчев.

„Като член на журито осъзнавам тежката задача, с която сме се заели, за да изберем печелившата двойка. Ясно е, че не можем да дарим на всички ин витро процедури и ще има разочаровани от този факт. Искаме да уверим участниците, които няма да спечелят, да не губят надежда, защото ние ще се погрижим за всеки прекрачил прага на клиника New Life . Нашият център е известен със своите професионални консултации и загриженото отношение към всички пациенти. Обещавам, че ще продължим с нови кампании, защото интереса към инициативата е огромен, още преди старта й“, коментира д-р Петрова във връзка с кампанията „Пожелай си!. Двойките отговарящи на изложените условия, трябва да изпращат своите писма на имейл адрес: wish@newlifeclinic.bg до 25.12.2015г., когато ще приключат записванията.

Прочетено: 5168 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.