Начало » Мода » Издължени линии и висока талия е женската есенно-зимна линия на pietro filipi

Мода


Издължени линии и висока талия е женската есенно-зимна линия на pietro filipi Издължени линии и висока талия е женската есенно-зимна линия на pietro filipi

17 Септември 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Респект към женските форми, с подчертано по-висока талия, акценти върху раменете и прибран силует на панталоните определят дамската линия от колекция есен-зима 2011/2012 на pietro filipi. Моделите са инспирирани от стила на 50-те и 80-те години на миналия век и залагат на романтични флорални мотиви, естествени материи и кадифени аксесоари. Всичко това влиза в силен контраст със строгите дамски сака в мъжки стил.

С мъжката си колекция pietro filipi се обръща към съвременния динамичен мъж, като внася сериозност, стил, уважение и традиция във всеки модел и аксесоар. Дръзкото намигане към мафия стила извежда характерния черен цвят в основен за колекцията. За да постигнат балансиращ ефект и да подчертаят смелите актуални модели, дизайнерите на pietro filipi използват широк спектър от неутрални цветове.

Намигване към мафия стил в НОВАТА МЪЖКА КОЛЕКЦИЯ НА PIETRO FILIPIТази есен модната марка pietro filipi празнува 18-ия си рожден ден. С присъщата свобода на навършил пълнолетие pietro filipi стартира серия световни празнични акции за отбелязване на годишнината. Българското представителство на марката също ще използва случая, за да изненада клиентите си.

В периода 12 септември – 7 октомври 2011 всеки, закупил артикули на стойност над 200 лв. от магазин pietro filipi в Сердика център, ет. 1, ще се превърне в потенциален притежател и на кафе машина NESCAFÉ® Dolce Gusto® Circolo – първата кафе система, създадена за приготвянето на широка гама от топли напитки в уюта на всеки дом.

Търговската политика на pietro filipi е да доставя новите си колекции на части и по този начин да дава възможност на клиентите си да избират всяка седмица нови дрехи и аксесоари.

Прочетено: 2358 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.