Начало » Лайфстайл » От LINDOR с любов за Св. Валентин

Лайфстайл


От LINDOR с любов за Св. Валентин От LINDOR с любов за Св. Валентин

10 Февруари 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Вдъхновени от тайна рецепта, създателите на шоколада Lindt сътвориха шедьовър: шоколадовите бонбони LINDOR – вкусна шоколадова обвивка, скрила в себе си възхитително мек пълнеж.

От 1845 година създателите на швейцарския шоколад влагат много страст, майсторство и педантичност в изработката на най-финия шоколад. Тяхната отдаденост и чуствителност към шоколада се засилват, когато Родолф Линдт измисля за първи път топящия се шоколад със създаването на conching технологията.

“LINDOR е сбъдната шоколадова мечта” – кръглите шоколадови бонбони с нежно-топящ се пълнеж са уникална частица наслада. Създадени за първи път в Швейцария през 1949 година, бонбоните LINDOR бързо стават популярни и спечелват сърцата на хората навсякъде по света. Оригиналната рецепта на LINDOR не е променяна оттогава и се пази като съкровище в музей на Lindt в Швейцария. Днес LINDOR е най-успешният продукт на Lindt. Преживей тайната на LINDOR: “Веднъж разчупиш ли обвивката, сладкият пълнеж на LINDOR се разтапя в устата ти, също както се разтапяш и ти самият!” Шоколадите LINDOR са вдъхновени от легендарното майсторство и безкомпромисно качество на Lindt. Можете да намерите LINDOR с млечен, тъмен шоколад (60 % какао), бял шоколад и лешников крем. Разнообразието не идва само от пълнежа, а и от опаковката. Най-популярна е опаковката на Cornet 200г, може да се намери през цялата година.

За Св. Валентин LINDOR предлага бонбони в червена кутия с форма на сърце. Най-елегантният подарък за любимата е голямо червено сърце с кристали на Сваровски.

Прочетено: 5039 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.