Начало » За дома » Ново безплатно издание за всички, които обичат да си стоят вкъщи

За дома


Ново безплатно издание за всички, които обичат да си стоят вкъщи Ново безплатно издание за всички, които обичат да си стоят вкъщи

24 Октомври 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › За дома

   increase  decrease

„ВКЪЩИ&ТВ” влиза в домовете на хиляди българи в 7 града

На пресконференция в клуб Motto беше официално представено новото безплатно издание на Програмата Медия Груп ВКЪЩИ&ТВ. Това е списанието за всички, които обичат домашния уют и спокойствие, съчетало полезна и забавна информация в добре структурирана и ефективна форма.

Ядрото на ВКЪЩИ&ТВ са избрани телевизионни програми, които са основната част на книжното тяло. Основното предимство на изданието е, че обхваща период от една пълна седмица – от понеделник до неделя и се разпространява в петък, за да улесни планирането на свободното време. Специални цветни кодове, отбелязани в легенда, улесняват читателя да намери тв забавление по свой вкус. ТВ акценти насочват към най-значимото, което предстои да видим на малкия екран.

Всяка седмица ВКЪЩИ&ТВ посвещава 2 от общо 64-те си страници на най-важните спортни събития, допълнени с изчерпателен списък на всички преки спортни предавания.

ВКЪЩИ&ТВ предлага на аудиторията винаги актуални за съответната седмица филми; сериали; интервю с родна звезда, позната от екрана; портрет на чужда знаменитост, която ще видим на екрана през седмицата, спорт и новини. Предлага и възможности за домашен уют и забавление – DVD, книги, техника за дома и свободното време, рецепта и судоку. ВКЪЩИ&ТВ се разпространява безплатно от собствен екип в над 300 дистрибуционни точки с много висок трафик – супермаркети, селектирани бензиностанции, пицарии и ресторанти, вериги за бързо хранене, доставки на храна по домовете, масови търговски центрове.

Удоволствието да четат ВКЪЩИ&ТВ ще имат домакинствата в 7 български града – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и Русе. Списанието излиза в тираж 50 000, което автоматично го прави третото по тираж седмично издание в България. Издателите от Програмата Медия Груп планират да увеличат тиража му до 80 000 копия следващата година.

Представителите на изданието, които присъстваха на пресконференцията, шеговито определиха ВКЪЩИ&ТВ като „другото лице на безплатния културен гайд Програмата. Припомниха, че най-популярният днес седмичен гайд – Програмата, излезе в 16 страници преди 6 години, а днес в 80 до 96 страници предлага най-интересното от културния живот на петте най-големи града в България. ”Безплатните медии са задължени да развиват продукта спрямо потребностите и търсенето”, каза управителят на Програмата Медия Груп Чаба Панкотай и обеща още полезна и забавна информация за всички, които обичат домашния уют.

Прочетено: 4272 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.