Начало » Музика » Невена Цонева е първият музикален идол на България

Музика


Невена Цонева е първият музикален идол на България Невена Цонева е първият музикален идол на България

08 Юни 2007 Actualno.com   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

България вече има своя първи музикален идол. Снощи се състоя финалът на първото издание на Music Idol. Зрителите на bTV избраха Невена Цонева с близо 40% разлика в броя на гласовете.

На грандизоно шоу Теодор Койчинов и Невена премериха певческите си способности за последен път. Тълпи от техни фенове окупираха преостранството пред Зала 2 на НДК часове прди началото на концерта.

Неви и Тео трябваше да се справят със задача в три кръга. В първия двамата заложиха на песни по свой избор, като Тео изпълни песента на Давид Бисбал "Esta Ausencia", а Невена - парчето "The Voice Within" на Кристина Агилера.

Втората част от задачата включваше песен с различен аранжимент от оригинала. Теодор изпълни песента на Слави Трифонов "Комбайнеро-интелигентска" и за пореден път успя да впечатли журито на Music Idol. Изпълнението на Невена обаче накара публиката в залата да изпадне в транс.

В съпровод на берковския духов оркестър тя изпя хита на Уитни Хюстън "I Will Always Love You", но във фолклорен вариант. Още с първите няколко тона от песента публиката в залата се изправи на крака и не седна до края на изпълнението.

Йорданка Христова, Дони и Глория не успяха да направят почти никакъв коментар, защото според тях Невена ги е оставила без дъх. Слави не пропусна да отбележи, че подобно изпълнение е изключително трудно, но въпреки това Невена се е справила.

Зрителите на bTV избраха Невена Цонева с близо 40% разлика в броя на гласовете.

Цялата статия четете на адрес: http://showbusiness.actualno.com/news_107056.html В последния кръг Тео и Невена изпяха по веднъж "The Show Must Go On" на Куин. Това беше песента, която зрителите на Music Idol пожелаха да чуят на финала, като общият брой на предложените по имейл песни достигна над 6 000. Малко след последното изпълнение на Невена линиите за гласуване бяха затворени.

Прочетено: 3841 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.