Начало » Музика » Nescafe Frappe дава шанс на още 15 късметлии да бъдат специални гости на концерта на Чамбао

Музика


Nescafe Frappe дава шанс на още 15 късметлии да бъдат специални гости на  концерта на Чамбао Nescafe Frappe дава шанс на още 15 късметлии да бъдат специални гости на концерта на Чамбао

14 Юни 2007 Agency Prima Коментари [1] Категория › Музика

   increase  decrease

От днес стартира още една он-лайн игра, която дава шанс на феновете на модерното фламенко – чил да спечелят покана за един от трите концерта от лятното турне на NESCAFE FRAPPE. Достатъчно е всеки един от желаещите да получи безценния пропуск за горещите фиести с ЧАМБАО да влезе на адрес www.nescafe.bg, и да отговори вярно на зададените в сайта въпроси до 00.00 часа на 26 юни. По пет души от градовете на турнето - Пловдив, Созопол и Варна ще имат удоволствието да бъдат сред специалните гости на концертите. На принципа на томболата ще бъдат изтеглени печелившите участници. Имената на щастливците ще бъдат публикуване на 3 юли в сайта на NESCAFE – www.nescafe.bg. Повече информация за играта може да бъде получена и на безплатния телефон за цялата страна 0800 1 6666.

Отново на 3 юли в сайта на NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR`2007 ще бъдат публикувани имената и на други 15 късметлии, участващи в играта на www.chambao.agencyprima.com.

Същевременно от днес могат да бъдат открити и билети за NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUUMER TOUR на касите на НДК, Фестивален и конгресен център и Двореца на културата и спорта във Варна. Следващата седмица билети ще бъдат пуснати и на касите на Драматичните театри в Бургас и Пловдив. Он-лайн билети могат да бъдат закупени от www.eventim.bg и www.ticketstream.bg. В деня на концертите билети ще бъдат пуснати и на касите на летните театри в Пловдив, Созопол и Варна.

NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR`2007 стартира на 11 юли от Летния театър в Пловдив. На 12 юли ЧАМБАО ще изнесат концерт в Летния театър на Созопол. На 13 юли в Летния театър във Варна ще бъде третият концерт на Чамбао у нас.

Прочетено: 3476 пъти



 

Коментари

21 Януари 2009 Kris:

tva sa samo nekakvi laji

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.