Начало » Музика » Руските рок легенди Машина Времени с концерт в България

Музика


Руските рок легенди Машина Времени с концерт в България Руските рок легенди Машина Времени с концерт в България

19 Декември 2009 Z-ROCK   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Машина Времени - руската рок група с 40-годишна история - ще има концерт в София на 10 март 2010 година в зала 1 на НДК. Ветераните идват по покана на промоутърска компания DEGRIS.

Първоначално, музикантите от Машина Времени планират юбилейния тур да включва 40 концерта в най-големите градове на Русия. Но когато новината за предстоящия тур на легендите се разчува, светкавично започват да валят покани за гостувания от цял свят.

Групата решава - първия етап от турнето да стартира в края на март 2009 г., и да премине през Русия и близките страни Украйна, Беларус, Казахстан, Прибалтика.

Той ще завърши след броени дни в Москва, на 11-ти декември, с промоция на новия албум на Машина Времени "Машины не парковать".

Вторият тур, включващ и концерта в София на 10 март, ще стартира в началото на 2010 г. Така, родните фенове ще могат да сбъднат дългогодишната си мечта – да видят на живо легендарните "машинисти"!

Основателят на Машина Времени Андрей Макаревич по повод юбилея на групата: "Казват, че 40 год. не трябва да се празнуват. Ние не сме се и събирали. Но по-късно размислихме – всички сме зрели хора, защо да се боим от някакви глупави поверия? В края на краищата беше решено: през 2009-та, Машина Времени ще чества своя юбилей, а песните, които ще представим, ще бъдат избрани от самите фенове."

Прочетено: 2648 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.